Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

FÅ SUCCES ONLINE I TYSKLAND I DAG

Tyskland er Europas hurtigst voksende økonomi og efter Rusland, så er det også landet med næstflest indbyggere i Europa. Med en befolkning på over 81 millioner, hvoraf 42% er i den særdeles købekraftige alder mellem 25 og 54, må der siges at være gode vækstmuligheder i vores kære naboland.

E-HANDEL I TYSKLAND

Over 85% af befolkningen bruger internettet hyppigt, hvilket også afspejler sig i den enorme omsætning inden for e-handel på næsten 500 milliarder kroner fra 2012-2016.  I denne periode har der været en vækst på hele 80%, hvilket er højere end den i Danmark, Sverige og Norge. Væksten forventes at fortsætte i samme stil.

TIPS TIL SUCCES I TYSKLAND

Betalingsløsninger:
I Tyskland er det helt normalt, at man i forbindelse med et køb online får tilsendt en regning samtidig med leveringen. Her skal kunden så efterfølgende overføre pengene til webshoppens bankforbindelse. Mange tyskere foretrækker denne løsning, da det giver dem sikkerhed og mulighed for at se produktet an, før de betaler. Specielt ved dyre produkter vil dette være optimalt.

Her kan vi anbefale at undersøge muligheden for betaling gennem Klarna  eller Sofort, som faktisk er blevet til samme virksomhed.

34% af de tyske kunder vælger også at bruge kreditkort som betalingsløsning (MasterCard, VISA eller American Express). Af andre betalingsløsninger er PayPal også rigtig populært i Tyskland.

Tøj er den mest populære produktkategori i Tyskland efterfulgt af elektronik og andre typer medier som bøger, musik, film og videospil. Netop disse kategorier foretrækkes at blive handlet online frem for offline i Tyskland.

Høj returneringsrate

Tyskland er desværre også kendt for at returnere en stor del af varene, ligesom man også gør i Danmark. Så det skal bestemt overvejes, når man søger mod det tyske marked. Rigtig mange webshops tilbyder fri levering og returnering, men det skal man måske lige overveje en ekstra gang.

Tidligere har der på grund af resultatet af 2. verdenskrig været stor forskel på Vesttyskland og Østtyskland rent økonomisk og kulturelt. Nye undersøgelser viser, at der nærmest ikke er nogen forskelle mere, og at man derfor skal sørge for at være lige synlig begge steder.

SALG PÅ AMAZON/EBAY

Tyskland er meget præget af giganterne Amazon/Ebay, hvor Amazon næsten udgør halvdelen af den samlede tyske e-handel. Derfor er det absolut nødvendigt at være synlig med sine produkter der. Modsat Google Adwords, Facebook Ads og andre markedsføringskanaler, så betaler man en provision pr. solgt produkt på Amazon/Ebay, hvilket giver en sikkerhed for webshopejeren. I Tyskland taler man i mindst lige så høj grad om Amazon/Ebay-optimering, som man taler om SEO. Her er det dog nogle andre parametre, der spiller ind, fordi algoritmerne er meget forskellige. Det skal man være meget opmærksom på.

BGlobal kan hjælpe webshops med stort set alt på udenlandske markeder:

  • Lokal lovgivning
  • Moms
  • Bloggerkontakt
  • SEO
  • Salg gennem Amazon/Ebay
  • Opslag på de sociale medier
  • Annoncering på Facebook
  • Google Adwords

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning, hurtige svartider og gode resultater.