Linkbuilding Tyskland

Hvis du leder efter tysk SEO eller markedsføring i et tysktalende land, kan bglobal.dk hjælpe dig.

Vores specialiteter inkluderer:

 • Effektiv internetmarkedsføring for at sikre, at dit tyske websted vises højt på Google.de og andre tyske søgemaskiner.
 • At skrive originale og interessante artikler og placere dem på relaterede websteder.
 • Designe flot infografik og dele dem på sociale medier og billeddelingsplatforme.
 • Grafisk design af on-page og print-annoncer.
 • Tyske krav til søgemaskineoptimering (SEO)

Sådan kommer du igang

1. Indledende møde

2. Valg af strategi

3. Eksekvering

BGlobal - Hamburg

Vores SEO services indeholder 3 vigtige elementer:

 1. Valg af de bedste søgeord og sætninger for at optimere dit websted for at sikre, at de er relevante og populære (dvs. har en tilstrækkelig høj søgevolumen til at give dig et godt investeringsafkast).
 2. On-site søgemaskineoptimering – Vi vil gennemføre en grundig analyse af dit websted og identificere, om strukturen eller indholdet skal forbedres for at forbedre din SEO på en omkostningseffektiv måde. Dette kan omfatte omskrivning af metatags, tilføjelse af produkt- eller kategoribeskrivelser, anbefale ændringer til hvordan dine sider linker til hinanden eller skriver en månedlig blogpost eller andet nyt og indsigtsfuldt indhold.
 3. Tysk linkbygning – opbygning af links af høj kvalitet til dit websted fra andre tyske websteder eller websteder om Tyskland. Dette inkluderer links til høj domænemyndighed fra relaterede websteder, artikelskrivning, nicheblogging, infographic deling og sociale medier profilstyring.
  Vi tilbyder også PPC-kampagnestyring med Google, Bing og Yahoo.

SEO Linkbuilding i Tyskland

Teamet hos BGlobal tilbyder en effektiv tysk linkbygningstjeneste (måske mere nøjagtigt beskrevet som indholdsmarkedsføring) for at skabe tyske backlinks af høj kvalitet til dit websted. Vi overholder strenge kvalitetsretningslinjer for linksene og sikrer, at de:

 • Er fra websteder med et godt omdømme og domænemyndighed
 • Er fra sider på tysk og er godt skrevet på flydende tysk
 • Medtag en blanding af tekstindhold af høj kvalitet og originale billeder

Vores tilgang til linkbygning er at undersøge, hvilke links der fungerer både for søgemaskiner og for besøgende. Vi sigter mod at skabe indhold, der vil generere spontane likes og delinger, og at finde sider vi kan placere dette indhold på, der er relevant og med et godt omdømme.

Tysk blogmarketing

Når vi skriver artikler, opretter vi altid en unik og original artikel til hver blog eller websted, som vi placerer den på, i stedet for at bruge den samme artikel flere gange. Dette skyldes, at siden Google Penguin-algoritmeopdateringen er det den eneste effektive strategi, men det er også et krav for de fleste af de bedste blogs på nettet. Ved at skrive unikke artikler med kvalitetsindhold, kan vi derfor placere disse artikler på blogs af højere kvalitet og give dit websted maksimal fordel, både hvad angår en forbedring af din søgemaskineposition og via direkte trafik fra folk, der læser artiklen og klikker på den til besøg dit websted.

Infographic marketing

Alt vores tyske infografik er skabt af et lille dedikeret team. Først diskuterer et team ideer og er enige om infografiens overordnede struktur, derefter undersøger og skriver vores tekstforfatter indholdet, som er omhyggeligt korrekturlæst, derefter opretter en grafisk designer infografien selv, som derefter korrekturlæses igen, før den sendes til vores klient.

Vi sender derefter infografik til de bedste tyske billeddelings- og sociale mediesider med en række beskrivelser, der hver linker til dit websted. Det her er en effektiv SEO-strategi, da infografikken vises på en række websteder og når ud til et bredt publikum.

Top Directory-indsendelser

Som med artikler, fokuserer vores tilgang til katalogindgivelse på de øverste biblioteker – vi skriver unikke beskrivelser af en rimelig længde for hver katalogindgivelse og sender den kun til kataloger, der er fokuseret på Tyskland med en høj domænemyndighed. Hvor det er muligt inkluderer vi også indsendelser til nichekataloger, der er specifikke for din branche.

Marketing af søgemaskiner

Hvis du har et nyt websted, vil vi også anbefale at markedsføre dit websted ved at indsende det til de førende søgemaskiner i Tyskland som Google, Bing og Yahoo for at fremskynde indekseringsproceduren.

Konklusion

Uanset hvilken type tysk linkbygning, indholdsmarkedsføring eller SEO-service, du leder efter, kan vi levere det med unikt indhold, gode backlinks og dermed sikre dig gode rankings i Tyskland

Vores ydelser

Vi indgår typisk en af disse to samarbejder med vores kunder. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Klippekort

Køb et fast klippekort på X timer om ugen til vores tyske eksperter

Handelsagentaftale

Indgå en handelsagentaftale med BGLobal og lad os varetage det tyske marked mod provision af omsætningen.

Stort potentiale

Salg i Tyskland giver kæmpe vækstpotentiale

Udnyt det kæmpe vækstpotentiale der er i Tyskland med næsten 20 gange så mange købestærke indbyggere

BGlobal. Din vej ind på det tyske marked.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

KontaktLæs mere
Ring Email Produkter Cases
Ring Email